Wie zijn wij

foto

Mijn naam is Jelle de Jong. Vanaf 1979 ben ik werkzaam in de accountancy en sinds 1992 als Accountant Administratieconsulent (AA).

Na gewerkt te hebben bij diverse accountantskantoren ben ik op 1 mei 2016 van start gegaan met mijn eigen accountantskantoor: JDEJONG Accountancy & Advies.

Ik zie mijzelf als de vertrouwenspersoon van de cliënt, een waardevolle sparringpartner die u goed kunt gebruiken. Integriteit, deskundigheid, geheimhouding, professioneel gedrag en objectiviteit heb ik hoog in het vaandel staan. Door de kwaliteit van mijn werk en de  vertrouwensband met de klant, blijven mensen mij altijd trouw. Of u nu als kleine middenstander, een supermarkt of als privé persoon gebruik maakt van onze diensten. De accountant verdient zichzelf terug.

Mijn naam is Ellen Vrancken. Na een carrière in het (speciaal) onderwijs, ben ik sinds 2008 met veel plezier werkzaam in de accountancy. Samen met Jelle de Jong ben ik sinds 1 mei 2016 mede- eigenaar van JDEJONG Accountancy & Advies.

Ik zorg voor de administratieve taken en ben verantwoordelijk voor het financiële inboekwerk. Nauwkeurigheid, integriteit , goed en snel schakelen en het overzicht bewaren zijn mijn kenmerken, klanttevredenheid is mijn doel. Daarnaast zorg ik natuurlijk voor een warm ontvangst en een lekker kopje koffie!